Hyllning till Röös och tufft derby

LINDESBERG. Alla som gillar hockey ska förstås ta sig till Lindehov i eftermiddag. Lindlöven ställs mot Kumla i ett superhett derby och hela Lindehov ska dessutom hylla ständige tredjetränaren Ernst Röös.

Idag finns inga bortförklaringar för att inte gå på hockey. Lindlöven har revansch att utkräva efter derbyt i Kumla tidigare i höst och Ernst Röös ska hyllas på isen med en egen matchtröja. Två stora anledningar att vara på plats i Hovet i eftermiddag.

Lindlöven ligger just nu åtta i tabellen och laget ska i de sista matcherna försöka skapa så goda förutsättningar för Vårettan som möjligt är. Derbyt mot Kumla idag och avslutningsmatchen mot Borlänge borta på onsdag ser ut som en tuff avslutning, men med vind i seglen idag och ett eventuellt slutkört Borlänge kan innebära något riktigt roligt.

Lindlöven kommer närmast från en storseger borta mot Surahammar i onsdags och Kumla kommer från en hedersam förlust hemma mot Borlänge. Två lag som väldigt gärna vill vinna dagens derby.

Förmodligen är tredjetränaren Ernst Röös minst lika laddad som spelarna i Lindlöven. Vän av ordning hoppas dock att firandet av Röös-matchen inte börjar alltför tidigt.

Hyllningen av Ernst Röös och derbyt Lindlöven-IFK Kumla startar klockan 16.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.