Hylte/Halmstad jublade.

Hylte/Halmstad gav inte Lindesberg en chans

LINDESBERG. Inte en chans! Så enkelt kan lördagens elitseriematch mellan Lindesberg Volley och Hylte/Halmstad summeras. Gästerna var överlägsna i allt.

Matchen slutade 0-3 (8-25, 19-25, 10-25).

Många kommer alla jämna, spännande och roliga matcher mellan Lindesberg och Hylte/Halmstad. Så har det varit under många år.

I den nya tidseran är det inte längre roligt. Lindesberg hade inte en chans i lördagens match i Lindesberg Arena och frågan är om Lindesberg någon gång under de senaste tio åren varit sämre än idag?

Visst, Lindesberg fick vara med och leka i det andra setet, men då visste alla hur den här matchen skulle sluta. Hylte/Halmstads spelare kände förstås, efter tio bollar, att man kunde göra som man ville.

Lindesberg kom till match med åtta spelare och med stjärnan Katrina Janssen på bänken med någon slags ställning över den ena foten. Janssen var hemma i Australien för ett OS-kval under jul- och nyårshelgen och drog på sig en skada som omöjliggör spel just nu. Om och när Janssen är tillbaka på planen är obekant.

All heder till Hylte/Halmstad som ändå bjöd publiken på en del volleybollgodis. Stjärnan Cornelia Rosenqvist visade klass och njöt och jublade som om det varit en match från förr och Whitney Turner, som tidigare representerat Lindesberg, visade att hon håller bra klass fortfarande.

Poäng Lindesberg: Braedyn Tutton 12, Antonia Babic 5, Laura Reeks 3, Sofie Fahlin 2, Emilia Johansson 1, Linnea Skogsberg 1.

Braedyn Tutton blev bästa poänggörare i Lindesberg med 12 poäng.
Laura Reeks noterades för 3 poäng.
Större och bättre.
Whitney Turner, nu i Hylte, visar fortfarande klass.
Stjärnan Cornelia Rosenqvist funderar över vad Lindesberg ska hitta på…
Lindesbergs stjärna Katrina Janssen satt på bänken med ett gigantiskt fotstöd.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.