Hyttans Hemligheter ställer in sommaren 2020

LÖA. På fredagsförmiddagen meddelade Löa Hembygdsföörenings Teatersektion att Hyttans Hemliger ställer in sommarens föreställningar.

– Men tyvärr tvingas även vi kapitulera för Coronans framfart. In i det sista har vi hoppats kunna köra, skriver Rolf Elmström i ett pressmeddelande.

Många har sett fram mot den fjärde sommaren med luffaren Fargo, spöket Anna, smeden Sylvester och alla de andra udda figurerna där de avslöjar hemligheterna i Löa Hytta.

Men så blir det alltså inte.

Trots att det mesta är förberett tvingas man alltså ställa in teatersommaren 2020 i Löa. Manus är färdigskrivet, skådespelare, inklusive de duktiga barnskådisarna, var bokade, marknadsplanen klar, frivilligarbetarna redo, bidragsgivarna nästan i hamn och rekvisitan på gång.

-Osäkerheten om vad som kommer att gälla i juli gör det omöjligt för oss att fortsätta hoppas att förutsättningarna kommer hinna ändras till i sommar. Därför hoppar vi nu över denna sommar, men till nästa sommar 2021 räknar vi med att Hyttans Hemligheter är tillbaka, skriver Rolf Elmström.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.