Idag inleder Nora BK höstsäsongen

NORA. Vårsäsongen får klart godkänt, och idag startar Nora BK höstsäsongen med hemmamatch mot IK Sleipner på Norvalla klockan 16.

För Noras del så är matchens resultat ett kvitto på om man skall snegla nedåt i tabellen eller om man vid seger skall få häng på topplagen, skriver NBK-sportchefen Peter Palmqvist på klubbens hemsida.

För Nora BK har det tre veckor långa sommaruppehållet varit relativt en lugn tid. Julian Lundberg ersatte Mikael Lönn som tränare strax innan uppehållet, men har kvar Peter Nilsson som assisterande tränare och har tagit ned sportchefen Peter Palmqvist från läktaren för att avlasta ledarduon.

På spelarsidan brukar sommaruppehållet innebära en del förändringar, men i Noras fall har det varit lugnt. Martin Johansson har dock lämnat truppen då han inte anser sig hinna kombinera jobb och fotboll, men i övrigt rapporteras samtliga spelare vara friska och skadefria. I eftermiddagens match saknas endast Martin Karlsson, som är avstängd.

Nora BK besegrade IK Sleipner under våren och dagens gäster på Norvalla är säkert revanschsugna efter att ha haft en uppgång i slutet av vårsäsongen.

Nora BK-IK Sleipner startar klockan 16.00 på Norvalla IP.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.