Idag måste Råsshallen fyllas

GULDSMEDSHYTTAN. Idag är dagen då Guldsmedshytte SK kan förkorta sitt klubbnamn till Guld SK. GSK spelar nämligen en helt avgörande match hemma i Råsshallen mot Säffle HC om en plats i Hockeytvåan nästa vinter.

Utan att sätta någon extra press på Guldsmedshytte SK kan nog sägas att kvällen match mot Säffle är den viktigaste i klubbens moderna historia. GSK har även tidigare nosat på tvåan, men den chans man har ikväll är den bästa.

-Nu är det dags, sade GSK-tränaren Kent Svensson efter matchen i söndags och vad skulle väl passa bättre när brorsan Leif tagit sitt unga GSK U16 upp till Elit.

Ikväll handlar det förstås om att stötta GSK i det här läget och klubben förbereder säkert för bortåt 500 åskådare ikväll. Korv- och kaffekön kommer att bli en pina och att behöva gå på toaletten blir ännu värre. Men det är sånt som hör till i framgångens stund.

Vad gäller då inför kvällens match? Enkelt: Vinnande lag spelar i division 2 nästa säsong. Både GSK och Säffle står på 6 poäng, och segrande lag vinner alltså kvalserien.

24i önskar Guldsmedshytte SK lycka till ikväll!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.