Idag ska slutspelsformen hittas

LINDESBERG. Med endast två återstående omgångar av Elitserien börjar det bli dags för Lindesberg Volley att hitta slutspelsformen. Näst sista chansen innan allvaret börjar sker idag då Svedala kommer på besök.

– Positiva tecken har synts på träningarna men senast mot Katrineholm lämnade matchformen mycket kvar att önska, skriver sportchefen Roger Larsson i ett pressmeddelande.

Mot Katrineholm saknades Nadya Greseva på grund av sjukdom, men till dagens match finns hon med igen. Emily Stockman  spelade mot Katrineholm, men besvärades av en låsning i ryggen. Emily ska nu kunna gå för fullt mot Svedala.

Svedala ligger sexa i tabellen och har två av Elitseriens mest spektakulära spelare i sitt lag, amerikanskorna Roxanne Neely och Hillary Hurley. Hurley leder den totala poängligan i Elitserien och de båda amerikanskorna står alltid bakom tunga anfall. Båda är dessutom duktiga hoppservare.

För Lindesberg handlar dagens match om att snabbt få Katrineholmsmatchen ur minnet och få formen att peka mot det kommande slutspelet.

Nyfikenheten inför Anna Rönnbäcks eventuella comeback har varit stor, men Roger Larssons svar förtäljer inte om hon finns med redan idag.

– Anna är med som resurs i första hand – både som sparring på träning och matchaktuell i händelse av skadeproblem eller dylikt. Hennes eventuella spel hänger ihop med läget i laget likaväl som Annas egna civila situation.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.