Ikväll kan Lindlöven bli klart

LINDESBERG. Att åka till Surahammar en torsdag i december låter inte som någon höjdare, men för Lindlöven kan det bli en rolig resa. Kan nämligen bli helt klart för Allettan efter jul.

– Idag står något mer än tre poäng på spel och det just det vi fokuserat på inför matchen, säger Lindlövens tränare Jussi Salo.

Normalt brukar teamet runt Lindlöven vara noga med att ta en match i taget. I varje match står tre poäng på spel. Men ikväll är det annorlunda, då tre poäng skulle innebära att Lindlöven definitivt är klart för Allettan.

– Vi bygger varje match kring något tema, och ikväll är temat Allettan, säger Jussi Salo. Vi ser fram mot matchen, men vet på förhand att det inte blir lätt. Vi måste vara fullt fokuserade i 60 minuter för att ha en chans att vinna. Samtidigt vet vi att om vi gör jobbet så har vi en bra chans.

Inte riktigt som en vanlig match alltså.

– Nej, det här är första matchen den här säsongen som betyder något mer än tre poäng.

De flesta lag har en hel del skador så här års och Lindlöven är inget undantag. Målvakten Daniel Marmenlind skadade sig borta mot Grums och finns inte med ikväll, precis som Linus Lundberg, som också är skadad. Dessutom finns inte backen David Berg med mot Surahammar (utlånad till allsvenska AIK).

– Vi har lite skador och allt är inte perfekt, säger Salo. Men träningarna den här veckan har sett bra ut och jag ser fram mot matchen.

Surahammar-Lindlöven startar klockan 19.00 i Surahallen i Surahammar.

Posted by on 30 november, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.