Ikväll måste Lindlöven besegra Borlänge

LINDESBERG. Lindlöven och Lindehov gästas i kväll av Borlänge i en match som förmodligen kommer att avgöra vilket av lagen som kommer att spela vidare i Playoff. En otroligt viktig match alltså.

Det kan tyckas som om varje match är den viktigaste i Allettan, och lite så är det. Lindlöven började Allettan bra, men har haft det tufft på slutet. Borlänge startade dåligt, men har undan för undan jobbat sig in i serien. Ikväll slåss lagen om den sista platsen som får spela vidare i Playoff 1.

Både Lindlöven och Borlänge mötte ett topplag och förlorade i den förra omgången. Borlänge tog emot Troja/Ljungby hemma och förlorade med 3-4 i söndags och Lindlöven åkte på 2-7 nere i Kristianstad i lördags.

Lite av vinterns match alltså. Det lag som vinner tar ett rejält grepp om den åtråvärda playoff-platsen när sedan tre matcher återstår.

Lindlöven-Borlänge startar klockan 19.00 i Lindehov.

Posted by on 15 februari, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.