Jag överlevde!

Hanna Fridhamre
Hanna Fridhamre

Jag överlevde lördagen och det gick tom riktigt bra. Jag var ju som sagt riktigt nervös inför lördagens prova på pass på Crossfit Örebro. Jag o två kompisar träffades på gymmet i Nora innan färden gick mot Örebro. En nervös, en taggad o så jag, Väl framme blev vi väl mottagna av alla där som förklarade hur det fungerade.  Vi var lite tidiga dit så vi stod och kollade på ett instruktionspass som gick innan, tufft såg det ut att vara.

Åh så var det dags för oss, vår tränare förklarade vad crossfit var och så fick vi sätta igång. Nu släppte all min oro, jag hängde ju med och inte bara de. Jag kände mig starkare och snabbare än vissa andra som var med i gruppen. Jag hade både mera tyngder på stången samt tyngre boll och kettelball än jag brukar och det gick ju bra. Det var jättekul och roligt att testa på något nytt tillsammans med vänner, det är såhär träning ska vara 😉

Nu har vi tre fått blodad tand och funderar på hur vi ska gå vidare, vi kommer garanterat åka in på fler pass och hoppas få med fler kompisar från Nora.

Just nu går träningen rätt tungt. Jag är inne i en period då jag lagt på mer tyngder samt ökat ett snäpp på mitt styrkeschema och det känns i hela kroppen. Det är nu jag är glad för att jag har jobbat så mycket med mitt mentala. Nu skulle det vara så enkelt och skönt att stanna hemma och bara lägga sig i soffan, för ett halvår sedan hade jag nog gjort det.

hanna på crossfit

Då hade jag inte bitit ihop och gått. Men inte nu, det är ändå så roligt att träna och jag känner att det ger sådana resultat att tanken att inte gå iväg finns inte på kartan. Det är en otroligt härlig känsla, och sedan är vi ett sådant härligt gäng som tränar ihop och peppar varandra att det går inte annat än

att tycka att det är kul.

Vi pratade i min löpgrupp om denna träningshysteri som pågår just nu, hur många kommer hålla i och fortsätta? Hur går det för er andra med er träning?

På återseende till nästa onsdag då jag mer kommer skriva om min löpning. Ha en bra träningsvecka alla! 😉

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.