Jättesuccé för familjens Noradagar

NORA. Familjefredagen under Noradagarna är i år en jättesuccé. När Pettson och Findus roade barnen på torgscenen klockan 14 var det fullsatt.

24i skrev i onsdags att Noradagarna står och faller med Antik- och samlarmässan. Fredagens familjedag under Noradagarna visar att detta inte är sant. Med ett bra och tilltalande program under fredagen kanske det i framtiden blir barn- och familjeaktiviteterna som kommer att bära Noradagarna.

När Pettson och Findus, gestaltade av Sven Hedman och Fanny Wistrand, sjöng och roade barnen från torgscenen fanns inte en plats ledig, och när torget är fullt – tja, då är det succé.

Och då är fredagen långt ifrån slut. Familjetemat pågår under hela eftermiddagen och klockan 18.30 är det dags för publikmagneten Utmaningen.

Posted by on 6 juli, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Jättesuccé för familjens Noradagar

  1. Eva Svensson

    6 juli, 2018 at 21:22

    Så trevligt med allt som händer i vår stad. Mängder av besökare/norabor under Noradagarna. Ett stort tack till Nora Köpmannaförening och alla andra som arbetar för att hålla vår stad levande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.