Jeanette Berggren invald i SABO:s VD-råd

jeanettberggrenNORA. Norabostäders och Nora Fastigheters VD Jeanette Berggren har precis blivit invald i SABO:s VD-råd. Rådet består av 14 verkställande direktörer inom allmännyttan i Sverige.

– Det känns mycket spännande att få medverka i detta sammanhang, berikande både när det gäller högaktuell branschkunskap och värdefulla kontakter, säger Jeanette Berggren till 24i på onsdagskvällen.

Utnämningen till SABO:s VD-råd är större än det kan anas. De allmännyttiga bostadsbolagen är många och rådets arbete spänner över ett väldigt brett och spännande område. Jeanette Berggren har valts in därför att hon har speciella och passande egenskaper.

Varje region representeras av en företrädare för ett större och en för ett mindre företag. Deltagarna arbetar i rådet under två år. VD-rådet är ett rådgivande organ till SABOs verkställande direktör det utgör också SABOs stora delegation i Hyresmarknadskommittén.

– Rådet är ett mycket bra stöd i mitt arbete som VD för bransch- och intresseorganisationen SABO. Här kan vi både bolla idéer, utbyta erfarenheter och pröva förslag från riksdag och regering mot den verklighet som råder i medlemsföretagens dagliga verksamhet. Jag ser fram emot att Jeanette Berggren, Norabostäder, tar plats i rådet. Hon har intressanta erfarenheter att dela med sig av, säger Kurt Eliasson, VD för SABO.

TOMAS KÄLLBERG

5 Comments

  1. Vet inte om detta är positivt för allmännyttan eller för oss hyresgäster alls. Det var väl Sabo som fick bromsa Jeanettes hutlösa hyreshöjnings förslag förra året. Ni som säger att detta är bra….utan att det är kritik så skulle jag vilja veta vad Jeanette gjort som är så bra för oss hyresgäster under den tid hon varit i Norabostäder? Rust saknas ännu i många fastigheter, vi får mer i hyrespåslag, men inget för pengarna? Menar ni hennes framgång på bryggeriet? Jag hänger inte med…som hyresgäst ser jag ingen förbättring.

  2. Grattis!
    Du kommer göra ett strålande arbete där med dina kunskaper om småstäder.

  3. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. SABO är en politisk organisation. Hoppas hon inte blir förstörd av allt dåligt inflytande.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.