Jesper Jakobsson klar för Hallby

LINDESBERG. Försvarsklippan Jesper Jakobsson försvann från LIF Lindesberg under sommaren och valde att skriva på för Örebro SK i division 2. Därför var det något överraskande när Jesper presenterades som klar för nya Handbollsligalaget IF Hallby under tisdagenkvällen.

Jesper Jakobsson har varit LIF Lindesberg trogen under sju säsonger, men valde i somras, tillsammans med Bashkim Gashi, att söka sig vidare, och valde alltså Örebro SK i division 2.

– En stabil vänsterskytt med sina främsta styrkor i försvarsspelet. Det är en kille jag haft kontakt med tidigare och jag tycker det är en intressant handbollsspelare, säger Hallbys tränare Jesper Östlund på klubbens hemsida.

Nya Handbollsligalaget Hallby har inför helgens premiär i Handbollsligan problem med att ha Anders Söderman skadad och värvningen av Jesper Jakobsson kommer därför perfekt i tiden.

– Vi har haft en plats öppen i truppen och nu i och med Södermans skada så är vi väldigt glada att denna möjlighet dök upp. Självklart kommer det ta ett tag att komma in i vårt spel för Jesper men vi ska göra vårt bästa för att det ska så snabbt som möjligt, säger Jesper Östlund.

Jesper Jakobsson kommer att ansluta till Hallbys träning under torsdagen och kommer att vara spelklar till lördagens seriepremiär mot Redbergslid.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.