Jesper och Fatlum fortsätter i LIF Lindesberg

LINDESBERG. Att Fatlum Ahmeti skrivit på ett nytt tvåårskontrakt har varit klart en tid, men nu är det också klart att Jesper Nilsson fortsätter i LIF Lindesberg.

– Först och främst är vi glada att Jesper fortsätter hos oss, skriver sportgruppen i ett pressmeddelande. Det är en spelare som har egenskaper som är unika i vår trupp och som få spelare i allsvenskan besitter. 

Fatlum Ahmeti och Jesper Nilsson har varit två av LIF Lindesbergs viktigaste spelare under flera säsonger. Ahmeti har flera gånger utsetts till Allsvenskan bäste mittsexa och Jesper Nilsson är en av seriens farligaste vänsternior.

Varken Ahmeti eller Nilsson hade sina bästa säsonger den gångna säsongen, men båda visade sina styrkor när lagets övriga spel fungerade.

Jesper Nilsson kommer ursprungligen från ÖSK Handboll, men har de senaste fem säsongerna spelat för LIF Lindesberg. Med ett LIF som hittar en bättre balans och kan spela en snabbare anfallshandboll i vinter kommer Jesper Nilsson att bli oerhört viktig.

– Jesper har sina spetskvalitéer främst i sitt skytte från luften men även från golvet och i sitt genombrottsspel. Alltid en vilja att göra mål och med ett mod att alltid ”stoppa in näsan”. Med Jesper på en högstanivå är vi ett lag med ett av de vassaste hoten på V9 i Herrallsvenskan. Vi är glada och ser fram emot Jesper och lagets kommande säsong, skriver LIF Lindesbergs sportgrupp.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.