John Lundvik gäst på Capricen 2020

LINDESBERG. Idag släpptes den första gästartisten till Caprice 2020, lördagen den 18 april, när Manskören Harmoni presenterade segraren i Melodifestivalen 2019 – John Lundvik.

-Nu har vi haft två väldigt etablerade artister de två senaste upplagorna och till Caprice 2020 ville vi satsa på någon yngre artist, säger Harmonigeneralen Roland Hellsing.

De flesta fattade tycke för John Lundvik när han tog hem 100 procent av rösterna och samtliga 12-poängare i Melodifestivalen tidigare i år. Hans låt ”Too late for Love” spelades överallt och Lundvik gick från ett normalt artistliv till att bli en superstjärna.

-John Lundvik är etablerad, men vänder sig kanske lite mer även till en något yngre publik, säger Roland Hellsing.

Som vanligt blir det biljettsläpp på Blombergska bokhandeln i Lindesberg och på tickster.se på lördag och köandet utanför bokhandeln kommer förmodligen att se ut som det brukar.

-Vi är beredda på rusning, säger Hellsing. Det går nog inte att slå förra årets rekord när biljetterna med Carola släpptes, men rusning blir det nog. Förra året sade det pang och biljetterna var slut på någon dag.

Manskören Harmoni presenterar ett par nyheter inför Caprice 2020. Dels har man skapat en flik på sin hemsida där de som köpt biljett kan utnyttja kommande erbjudanden under Caprice-helgen http://harmoni.nu/capricehelgen/ och dels bjuder man, tillsammans med Lindesbergs stadshotell, in till en öppen bar med levande musik direkt efter Capricens andra föreställning.

-Dessutom har vi en ny layout för platserna på golvet i Lindesberg Arena, berättar Roland. Vi kommer att använda oss av en fiskbensmönstrad placering av stolarna.

I övrigt kommer de båda föreställningarna den 18 april att kunna ta emot 2100 åskådare per föreställning.

-Det är detsamma som förra året, säger Roland Hellsing. Då var vi till och med några fler än 4200.

Det kommer att bli en ny layout för publiken vid Caprice 2020.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.