Jonas Åkerman blir Erikssons efterträdare

NORA. Jonas Åkerman blir nytt kommunalråd och ordförande i socialutskottet i Nora efter Margaretha Eriksson. Detta beslutades vid ett medlemsmöte i Nora arbetarekommun på onsdagskvällen.

Jonas Åkerman är relativt nyinflyttad i Nora, men har snabbt etablerat sig. Till vardags arbetar Åkerman som politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Region Örebro län, och är i grunden tjänstledig från jobbet som barnmorska på ungdomsmottagningen i Örebro.

Jonas Åkerman kommer ursprungligen från Skinnskatteberg, men har under ett antal år bott i länet, både i Karlskoga och Örebro. I Örebro hade han politiska uppdrag i socialnämnd öster och i tillståndsutskottet.

– Vi är glada att kunna presentera en så kvalificerad efterträdare till Margaretha Eriksson, skriver Bror-Erik Israelsson, ordförande i Nora arbetarekommun, i ett pressmeddelande.

2 Comments

 1. Verkligen ett mått på att det finns kompetenta krafter inom socialistpartiet.

  Den nya förmågan, antas ha kompetens att tackla tullbackagårens misär. Anställa ny personal, för att infria Oskarssons ”löften” till IVA.
  Blir väl till att ”smöra” för att locka till sig några.

  Ta hand om flyktingslägrets barackavtal och dessutom ett billass med cyklar. Får anta att vi har att emotse lite ”policy” i ärendet.

  Sen skall ju socialen jobba ihop med polisen, för att stävja knarket och tjyveriet i Nora. Göra hembesök hos hälarna och langarna

  Utan tvekan ett utmanande jobb !

 2. Äntligen nytt blod bland sossarna. Bort med dom gamla kufarna vars bäst före datum gått ut för länge sen. In med fler yngre förmågor på listorna inför valet

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.