Jonas Dufåker blir ny tränare i Lindlöven

LINDESBERG. Lindlövens IF har gjort klart med en ny tränare efter sparkade Jens Brändström. I båset kommande säsong kommer Jonas Dufåker att husera, och Dufåker kommer närmast från seriekonkurrenten IFK Arboga.

Det är alltid ett vakum i klubbar som inte har någon tränare klar för kommande säsong. Nya spelare vill veta vem som ska stå i båset innan de skriver på och Lindlöven har haft det mesta i frysboxen – till nu.

På skärtorsdagen skrev Jonas Dufåker på ett 1+1-kontrakt som huvudtränare för Lindlöven och nu vet alla spelare vad man får.

Jonas Dufåker är 44 år och började sin karriär som spelare i Björklöven med spel i Allsvenskan, innan flyttlasset gick till Västervik och sedermera till Kumla, där det blev sju säsonger, varav två i Allsvenskan.

Dufåker lade spelarkarriären på hyllan inför säsongen 2005/06 och har sedan dess fungerat som tränare i Örebros organisation, med ungdoms- och juniorlag. 2018 tog Dufåker över som IFK Arbogas huvudtränare och nu är det alltså dags att leda Lindlöven mot nya framgångar.

24i önskar Jonas Dufåker stor lycka som tränare i Lindlöven.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.