Jussi Salo: I kväll måste vi göra jobbet | 24i

Jussi Salo: I kväll måste vi göra jobbet

LINDESBERG. I matchen mot Grums i lördags drogs Lindlöven in i ett spel med lägre tempo än normalt och risken finns att det blir en liknande matchbild ikväll när Surahammar gästar Lindehov.

– Vi måste göra jobbet i 60 minuter för att inte hamna där, säger Lindlövens tränare Jussi Salo.

De lag som kan få ned tempot i matcherna har slagläge mot Lindlöven. Löven spelar ett spel med högt skridskotempo och ännu högre pucktempo och blir omedelbart sårbara om man inte spelar så. Att stå upp med backarna högt i banan, utan att ha tempo, kan vara förödande.

– Förmodligen kommer vi att möta ett Surahammar som försöker dra ned på tempot, säger Jussi Salo. Därför är det väldigt viktigt att vi spelar vårt eget spel och inte låter Surahammar få taktpinnen.

Jussi Salo förfogar över en komplett trupp, bortsett från David Berg som är sjuk. Ännu vid lunchtid på onsdagen är det osäkert om den lettiske juniorlandslagsmannen Viktors Jasunovs finns med på isen.

– Viktors är ännu inte spelklar, berättar Jussi Salo. Men det är många timmar kvar till matchstart och mycket hinner hända.

Strax före klockan 12 fördes Viktors Jasunovs upp på Lindlövens team roster, vilket borde innebära att övergången är klar och att Jasunovs är tillgänglig för spel mot Surahammar.

Lindlövens IF-Surahammars IF startar klockan 19.00 i Lindehov.

Posted by on 11 oktober, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.