Källberg om en händelselös vecka

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg har några lugna veckor just nu då det inte händer speciellt mycket. En kort krönika blev det dock även denna vecka. Läs den här.

Riktigt häftigt med Utmaningen ikväll

En bra fredag ska förhoppningsvis bli ännu bättre när jag om en stund ska åka till Nora för att bevaka Utmaningen. Tre grenar – simning, cykling och löpning – avgörs i en rasande fart och segraren brukar komma i mål efter 23, 24 minuter. Riktigt häftigt.

En lugn vecka i övrigt och förhoppningsvis kommer sommarvädret tillbaka under helgen eller i nästa vecka. Jag var i Nora i onsdags också, då åtta partier hade ett gemensamt event på Nora torg. Alla partier utom Sverigedemokraterna var på plats och alla partier bjöd på fika i hopp om att väljarna skulle hitta nytt hopp för politiken i Nora. Varför inte SD var på plats framgick inte, men förmodligen hade man inte folk att bemanna ett marknadstält med.

Ingen politik trots valåroch för tillfället ingen fotboll betyder att mina dagar är ganska lugna under några veckor. Jag passar på att spela en del golf och äntligen börjar det komma gräs på greenerna på Lindesbergs GK. Fortfarande svårputtat, men nu kan man ändå håla ut på alla hål.

Ikväll blir det inget fredagsmys med matlagning och annat. Jag ska till Nora och hustrun ska vara med på en padelturnering. Vi får ta igen fredagen i morgon med besked. Kvällens supé kommer förmodligen att bestå av en kokt med bröd.

Ät något gott ni som inte ska jobba eller göra något annat. Och trevlig helg på er!

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.