Källberg om en helstängd vecka

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg har inte mycket att rapportera när allt bevakningsbart under veckan har blivit uppskjutet. Läs Källbergs krönika här.

Kanske finns det hopp…

En riktig skitvecka är äntligen slut. Teknikstrul på kontoret och allt i händelseväg har blivit inställt och uppskjutet. Dessutom ett riktigt skitväder under flera dagar.

Såklart är det Covid-19 som är roten till allt ont. Både Lindlöven och LIF Lindesberg har fall av konstaterad smitta i sina trupper och då finns det inget annat att göra än att ställa in. Den tråkiga följden av att skjuta fram matcher är förstås det faktum att det i slutändan inte är det sportsliga som avgör vilka lag som vinner en serie eller åker ur. 

Oj, vad kommentarer jag fått efter förra veckans krönika. Jag tänker då på avsnittet om Covid-19 och antivaccarna som breder ut sig på nätet. De flesta som kommenterat vill dock inte göra regelrätta kommentarer på 24i, men istället valt att mejla och messat. Flera personer har också stannat mig och tackat på stan och inte en enda människa tycker annorlunda än vad jag gör. Kanske finns det hopp för mänskligheten trots allt…

Men för en nyhetsjägare liknar en sådan här vecka skit. Allt blir inställt och eller uppskjutet och det kan bli en hel vecka utan nytagna bilder. Tur man har några hundra tusen bilder i arkivet, men ack så mycket roligare med nytagna. Jag ringer lite slumpmässigt runt, men våra samhällen är mer eller mindre stängda. Ingenting händer.

Enda sättet att förändra den här skitveckan är att äta lite god mat ikväll. En lättgrillad entrecote, pepparkryddad klyftpotatis och en gorgonzolasås känns som en mindre orgie, men man får göra vad man kan för att lysa upp tillvaron så mycket man kan. Fredagskvällen i övrigt får bli ett sök efter något som händer i helgen.

Önskar alla en trevlig fredagskväll efter en riktig skitvecka!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.