Källberg om LIF Lindesberg och Lindlöven

BLOGG. Fredagskrönikören Tomas Källberg spelar en hel del golf, men fokuserar hellre på vinterlagen LIF Lindesberg och Lindlöven. Så här långt verkar Källberg vara positiv till det mesta och han ser fram mot vintern. Läs Källbergs krönika här.

I golf är man sällan i himlen speciellt länge

En lugn och trevlig vecka är till ända. Jag har lyckats pricka in en niohålsrunda varje dag sedan förra krönikan och fan vet om jag inte blivit lite bättre? Inledde tisdagens lilla runda med par-par-bogey-par-par-bogey och borde såklart ha åkt hem efter det. Men då är man uppsträckt och kaxig och beredd att byta namn till Tomas McIlroy och trycker såklart utslaget på sjuan långt, långt ut i skogen. Gick på mitt par, men i spelet golf är man sällan i himlen speciellt länge.

Ni noterade säkert i veckan att handbollssäsongen är igång. LIF träningsmatchade mot GUIF från Eskilstuna och gjorde det bra. Tempot var ganska lugnt från båda lagen, men min uppfattning när jag åkte från matchen var att nu har LIF verkligen ett läge att slå ifrån. Tre riktigt bra värvningar inför årets serie och i år en målvakt som faktiskt tar bollar, en skytt som blir ett hot för alla lag och en kantspelare som vill mer än alla andra och är lika snabb som Oskar Erixon var när han var som bäst. Den kommande säsongen kan bli den roligaste LIF-säsongen på många år.

Jag passade också på att se Lindlövens första isträning i måndags och riktigt kul att se att samtliga kontrakterade spelare fanns på isen. Inte en enda löjlig sommarskada – någon som bränt sig på grillen eller skadat sig när de somnat i solstolen och ramlat ur. Tyngsta värvningen Alexander Kovalonok såg otroligt fräsch ut och visade redan under första träningen vart ribban ska ligga i vinter. Jag blir imponerad av sånt, en kille som är 33 och fortfarande vill visa ungtupparna kring 20 hur hockey ska spelas. Lindlöven kan få en riktigt rolig säsong om de rätta spelarna kring Kovalonok utvecklas på ett positivt sätt…

Ikväll blir det inget fredagsmys – frugan jobbar. I morgon kan detta tas igen och jag är lite sugen på att bjuda på sushi och friterade räkor, och lite lis. Vad tror ni om det? Sushi är roligt att göra och friterade räkor är sensuellt goda. Dessutom en god thaiinspirerad sallad till detta – jag kan fan inte tänka mig en bättre avslutning på veckan.

Ha en riktigt bra fredagskväll där ute i Bergslagen!

1 Comment

  1. Verkar klokt !

    Grillandet har ju hamnat i kikarsiktet. Polackerna, märker ju om grillkol som kommer från allehanda suspekta länder. Inte undra på att en del kol luktar tryckinpregnerarade telefonstolpar emellanåt.

    Nu kan man ju tycka, att Sverige, skulle kunna producera eget grillkol, med milsvida skogar och massor av arbetslösa/arbetsovilliga som dessutom inte längre kan leva på A-kassan.

    Blir väl ut i skogen och kola, kanske med bidrag från beredskapsmyndigheten.

    Vad fan skall vi göra om vi inte har ordentligt grillkol, om det krisar till sig ?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.