Källberg om Robbie Williams och Nora BK

BLOGG. Fredagskrönikören Tomas Källberg har en tuff fredag. Deltagare i Palmen Open i golf under dagen och på seriefinal i fotboll under kvällen. Lite om förra helgens konsert med Robbie Williams blir det ändå. Läs Källbergs krönika här.

Blir nog inget fredagsmys ikväll

Förra veckans krönika inleddes med en förvarning om att det skulle bli en kort krönika, men när jag väl satte punkt insåg jag att det skrivna var lika långt som vanligt. Alltså förvarnar jag igen. Jag är under fredagen med och spelar Palmen Open på Nora GK och kommer sannolikt att få svårt att skriva så mycket under dagen.

Jag slutade förra veckans krönika med några rader om att hustrun och jag skulle på konsert med Robbie Williams på lördagen. Sådär 15 år sedan min senaste konsert kan jag konstatera att det var en fantastiskt rolig upplevelse. Vi var ungefär 35000 som samlats i Tele 2 Arena och alla dessa har förmodligen sin alldeles egen relation till den musik Robbie Williams producerat under 20 år. Så även jag, som varit ett fan nästan lika länge och många, många gånger funnits i bakgrunden när jag skrivit eller sysslat med något annat. Nu vaknar mina gamla spellistor på Spotify till liv igen och en ny spellista är ihopplockad med enbart livemusik.

Vi hann med mycket annat än Robbie Williams under vistelsen i Stockholm. En båttur till Fjäderholmarna och stekt, nyfiskad strömming, potatispuré och rårörda lingon var värt mer än det mesta och en långpromenad på Djurgården är aldrig fel.

Det är inte bara Palmen Open i golf som upptar denna fredag. Om ett par timmar är det dags för seriefinal i fotbollstrean och Nora BK tar emot Säffle FF i en ruggigt viktig match. Seger för Nora skulle innebära otroligt mycket för resterande del av hösten och skulle innebära att lukten av division 2 skulle kunna börja anas. Jag hoppas att vi som gillar bra fotboll invaderar Norvalla ikväll och till och med väderprognoserna har ju svängt till Noras fördel.

Så värst mycket fredagsmys blir det nog inte ikväll. 18 hål golf följs av några timmars skrivande innan 90 minuter fotboll avslutar fredagen. I morgon bär det av till Nora GK igen för den andra ronden av Palmen Open. Det kommer kanske en liten rapport i nästa veckas krönika.

Ha en riktigt skön helg!

Posted by on 4 augusti, 2017. Filed under BLOGG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.