Kan LIF Lindesberg njuta och vinna?

LINDESBERG. Rubriken är förstås inte realistisk, men kan kanske bli idag. Allsvenskan är avgjord och kanske kommer ett mätt Mårten Gås-lag till Lindesberg Arena idag – bara att hugga in för de brandgula?

Såklart är detta enbart ett drömscenario. OV Helsingborg har under hela säsongen varit det bästa laget och inte sjutton vill man förlora den sista matchen, mot ett av seriens bottenlag.

LIF Lindesberg kan spela avslappnat. Laget spelar kvar i Allsvenskan även nästa säsong, oavsett resultat idag, och kanske kommer man att lufta en del ”kommande” spelare idag. Att man på den egna hemsidan skapar en förhoppning om att egne och unge målvakten Ludvig Mattsson ska stå från start är ju något 24i skrivit flera gånger, och kanske kommer det att hända idag.

LIF Lindesberg måste inte vinna idag, men man måste visa den trogna publiken vad man vill. 6-0-försvar i all ära, men det har inte fungerat med nuvarande lag. 5-1 har haft viss framgång, men bygger ju på något offensivt. I uppställt anfall räcker inte LIF Lindesbergs kreativitet till, det har vi sett alltför många gånger… och tryck och kontring vet knappt LIF Lindesberg vad det är, trots flera väldigt snabba spelare.

En seger mot OV Helsingborg idag skulle kanske räta ut en del frågetecken.

LIF Lindesberg-OV Helsingborg startar klockan 14.oo i Lindesberg Arena.

1 Comment

  1. Bra åsikter, men hur ska man kunna trycka och kontra utan målvaktsräddningar?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.