Kan Lindesberg vända ännu en gång

LINDESBERG. I kväll spelas den fjärde semifinalen mellan Lindesberg Volley och Hylte Halmstad i Lindesberg Arena. Efter Hylte/Halmstads klara seger i söndags är det Lindesbergs sista chans då Hylte leder med 2-1 i matcher.

Lindesberg förlorade den första semifinalen klart, men vann den andra övertygande för en knapp vecka sedan. I den tredje var det återigen Hylte/Halmstad som var starkast. I kväll väntar semifinal 4 och Lindesberg är tvingat att vinna för att forcera fram en femte och avgörande match i Halmstad på torsdag.

Vad som kan göra så stor skillnad mellan matcherna är omöjligt att säga. När Lindesberg vann den andra semifinalen i onsdags spelade man verkligen som ett lag och man kunde få Hyltes stjärnor ur balans. Men i söndags var det tvärtom. Hylte, som hade fått tillbaka Karen Brown efter en rehabperiod, var det klart bästa laget. Kan det vara de långa bortaresorna som spökar.

Kan Lindesberg lyckas hitta spelet igen till kvällens match och hittar publiken till Lindesberg Arena i kväll?

Lindesberg-Hylte/Halmstad startar klockan 19.00 i Lindesberg Arena.

Posted by on 10 april, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Kan Lindesberg vända ännu en gång

  1. Irja Gustavsson

    10 april, 2018 at 12:54

    Kom och heja fram laget till vinst ikväll! Vi får hjälpas åt ge dom vårt stöd.
    Irja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.