Kan Lindesberg vända mot Örebro

LINDESBERG. Lindesberg förlorade klart borta mot Örebro i den första kvartsfinalmatchen i lördags, och frågan är om Lindesberg kan vända trenden när lagen spelar kvartsfinal 2 i Lindesberg Arena ikväll?

Äntligen är det SM-slutspel i volleyboll och ett spelsätt under slutspelet gör att förlorande lag i de båda kvartfinalerna mellan Örebro och Lindesberg och Engelholm och Hylte Halmstad får ytterligare en chans i en ny kvartfinal mot lagen som kommer underifrån. Att gå direkt till semifinal är förstås en fördel, men för ett lag som Lindesberg, som hittat rätt ganska sent in i säsongen, kan det ändå vara en framkomlig väg.

Nu gäller dock att vinna över Örebro ikväll, av flera anledningar. En är att man får ytterligare ett derby på hemmaplan och en är att man måste skaffa sig en mental pluspoäng för en eventuell semifinalserie.

Dessutom handlar det om att få publiken att komma under säsongens sista matcher. Det har varit riktigt dåliga publiksiffror i vinter, men det spel Lindesberg visat upp på sistone är värt en betydligt större publik.

Lindesberg-Örebro startar klockan 19.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.