Linus Lundberg (#72) finns åter med i truppen efter en långvarig skada.

Kan Lindlöven rubba Östersund idag?

ÖSTERSUND. Lindlöven var lyckosamma borta mot Hudiksvall i onsdags och i eftermiddag är det dags för nästa långa bortamatch då man möter Östersund på bortais. Kan Lindlöven rida vidare på den vågen?

Resemässigt är det en hemsk serie som Lindlöven spelar i med sex norrlag, två Stockholmslag och Borlänge, men det är som bekant lika långt från Östersund till Lindesberg som det är från Lindesberg till Östersund.

Lindlöven valde att sätta sig på bussen redan under lördagen och man tränade sedan i Östersund Arena under lördagskvällen. På detta sätt hoppas man förstås att matchdagen ska se ut ungefär som om man skulle åka till Kumla för match.

Östersund har, precis som Lindlöven, spelat fyra matcher i Allettan så här långt. Tre segrar och en förlust har det blivit, men Lindlöven har definitivt möjligheter att rubba seriesegraren i Hockeyettan norra.

Lindlöven åkte till Östersund med i stort sett samma lag som spelade mot Hudiksvall i onsdags, med de ändringarna att Alexander Arvidsson och Joakim Braneby ersatts av Elias Lindgren och Linus Lundberg. Den senare hade i stort sett kastat in handduken för säsongen efter en långvarig fotskada, men repat sig och finns nu åter med i truppen. Får Linus det att fungera blir han en stor tillgång i Allettan.

Östersunds IK-Lindlövens IF startar klockan 16.00 i eftermiddag i Östersund Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.