Kan Lindlöven ta revansch på Skövde?

LINDESBERG. I Lindehov för en dryg månad sedan förlorade Lindlöven efter straffar mot Skövde. Ikväll har Löven chansen att ta revansch på bortaplan.

– Vi har förstås analyserat den förra matchen och jag tror att vi har hittat en lösning, säger alltid positive Löventränaren Jussi Salo.

Åtta matcher kvar av grundserien i Hockeyettan och ingen kan säga annat än att det ser bra ut för Lindlöven. Löven har redan spelat ihop 33 poäng och kommer man upp i 40 talar allt för att man tar sig till Allettan.

– Visst ser det bra ut, men det är lite för många matcher och lite för lång tid kvar för att börja tänka på livet efter jul, säger Jussi Salo. Vi kommer inte att förändra något än.

Revansch ikväll innebär lite extra tändvätska för Lindlöven.

– Visst är det så, och det är två lag som känner varandra ganska bra. Skövde är defensivt skickligt och de har två bra målvakter och är farliga när de kontrar, säger Jussi.

– Men vi tror att vi har en lösning, fortsätter Löventränaren. Det handlar om små detaljer som jag inte vill avslöja i media.

På minussidan finns att Lindlöven får klara sig utan karaktärsspelaren Johan ”Böna” Persson och på plussidan kan skrivas att André Astley Rydberg sannolikt åter finns med.

– Det är så det är i ishockey, säger Jussi Salo. Dessbättre gick det bra med Marcus Fornell, som skadade sig senast, och han kommer att spela mot Skövde.

Skövde IF-Lindlövens IF startar klockan 19.00 i Billingehov ikväll.

Posted by on 15 november, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Kan Lindlöven ta revansch på Skövde?

 1. S Johansson

  15 november, 2017 at 11:57

  Det är det här som jag tidigare kallat ”operation städning” !

  Nu gäller det att med alla medel försvara socialens
  ynkliga ledarskap.

  Vem talar för pensionärerna ? Svar ingen.
  Någon myntade tidigare; ”bunt ihop dom och slå ihjäl dom”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.