Klacken Restaurang – Gillersklack

Klacken_LogoDagens lunch

Njut av en fantastiskt utsikt över Bergslagen samtidigt som du äter en god lunch hos oss. Öppet varje dag från kl 11 till 15.00 och kostar 80:-

Varje dag erbjuder vi en lunchbuffé med soppa, nybakt bröd, en fiskrätt samt en kötträtt.


Klacken Restaurang

ENDAST 80 KR
Inkl. salladsbuffé, dryck, kaffe & dessert
Köp gärna våra lunchkuponger: 700kr för 10 luncher
Matlåda för avhämtning 70kr
Varmt välkomna!
Vi serverar lunch varje dag mellan kl 11:00 – 14:00
Tel 0580-125 00

2 Comments

  1. Godmorgon ! Körde från Hässleholm kl.05.00 igår, måndag. Kom in hos er på restaurangen kl.11.30.Den lunchbuffe som serverades var under all kritik !
    Fanns bara knäckebröd, färska grönsaker var ok. Soppa…kall, kokt potatis….kall, pytt i panna från förra veckans rester…..kall. Laxen var bra och de stekta-kokta rotsakerna var goda. I pytten var det kycklingbitar.torra, wienerkorv i stora bitar, skalpotatis i jättebitar. Dessutom lite ihjälstekt bacon, svart kryddig korv och strimlor av prickig påläggskorv…..allt nästan sbart, simmande i fett. Drickan smakade bara vatten och fick smaksättas mer. Vi fick be om efterrätt, äpplepaj och vaniljsås, finns alltid framme vid våra många tidigare besök. Att vi sen mutades med ny, varm, ännu sämre pytt i panna samt en pkt After Eight och en bit jättegod nyrökt lax, gjorde inte hela upplevelsen bättre.Hade fått bättre mat på en sunkig vägkrog. Om någon stolthet funnits hade vi fått pengarna tillbaka. Som grädde på moset har natten tillbringats på toaletten med fruktansvärda magknip, diarré och kräkningar. Ärliga kommentarer är nog inte roliga att höra……men oss ser ni aldrig mer och vi kommer inte att rekommendera stället. Trist !

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.