Konserten med Ulf Lundell är inställd

LINDESBERG. Sommarturnén med Ulf Lundell är inställd. Därmed faller även den planerade konserten i Lindesberg Arena den 29 augusti.

Evenemang efter evenemang under sommaren ställs just nu in, och senast i raden är alltså avslutningskonserten på Ulf Lundells turné Sommar 2020, som skulle ha ägt rum i Lindesberg Arena den 29 augusti.

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna, skriver Besök Linde på sin hemsida.

Ulf Lundell själv skickar följande meddelande till alla fans.

Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar.

Ulf Lundell

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.