Köping borta blir en tuff match

NORA. Division 3 västra Svealand går nu in i omgång 15 av 22 och varje match är oerhört viktig för serieledande Nora BK. Ikväll väntar bortamatch mot Köping FF.

– Vi vann hemma mot dom i våras (3-2) efter att vi dominerat matchen helt i första halvlek, säger sportchefen Peter Palmqvist. Vi skall dock ha klart för oss att Köping är bättre nu än i våras. De har ny tränare och de har flera offensiva spelare som håller hög klass och jag tycker att alla bortamatcher i serien är svåra uppgifter.

Nora BK vägrar att släppa ledningen i serien och med ett IFK Åmål som ångar på strax bakom är varje match en så kallad måstematch för NBK. Fortfarande har NBK ett försprång på fyra poäng till Åmål och Säffle, men med åtta matcher kvar att spela har man inte råd med några ”onödiga” poängtapp.

– Jag är nöjd med insatsen av laget mot Säffle FF senast. Vi mötte ett fysiskt starkt och bra lag och trots att det blev mållöst så var det en match i publikens smak. Jag tycker att matchen höll division 2-klass och jag hoppas vi kan göra en likvärdig insats ikväll då vi gästar Köping, säger Peter Palmqvist.

Kvällens motståndare Köping är indraget i striden om nytt kontrakt och kommer förstås att ge allt på hemmaplan, men Nora BK har klarat bortamatcherna och favoritskap med bravur så här långt.

– Vi saknade Haris Ordagic senast då han var avstängd, säger Palmqvist. Han är nu tillbaka och även om vi fick Joel Nilsson skadad senast och Josef Steiner ännu inte är klar för spel så ställer tränarna ett starkt manskap på benen ikväll.

Posted by on 11 augusti, 2017. Filed under NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.