Flygars två mål bakom segern

i SPORT

HEDEMORA. Direkt i matchinledningen blev Kristian Flygar utvisad två minuter för charging. Och direkt efter utvisningen satte Flygar 1-0 till Lindlöven borta mot Hedemora och visade hur viktig han är i årets Löven. Assist Patrik Säfström och Jakon Johnsson.

Lindlöven är definitivt på gång igen. Vinst och tre poäng för tredje matchen i rad, denna gång med 6-1, och totalt 17-3 på de tre senaste matcherna.

Och den här gången lossnade det för Kristian Flygar, en humörspelare som i sina bästa stunder håller på en högre nivå än division 1. Utvisad för charging i inledningen och 1-0 så snart han kom åter i spel.

2-0 till Löven gjorde Simon Jellvert efter assist av Patrik Säfström och Dick Ahlström men Hedemoras Simon Hughes reducerade till 1-2 efter 13.01 i den andra perioden.

Helt jämnt efter två perioder, men med Lindlöven i en ledning.

Efter bara elva sekunder av på den sista perioden gjorde backen Dick Ahlström 3-1. Assisterad av Acke Ringström och Patrik Säfström.

Och 4-1 till Lindlöven genom Kristian Flygar – igen. Pass från Niklas Nooni och Niklas Ottosson. Flygars  mål var förlösande och fler mål och assist är att vänta.

5-1 gjorde Linus Rundgren assisterad av Patrik Larshans.

Helt rättvist gjorde Patrik Säfström 6-1, assisterad av Niklas Ottosson och Simon Jellvert. Säfström fixade alltså till ett mål och tre assist mot Hedemora.

Skottstatistiken slutade 38-38.