Emelie Larsson

Kullerbyttor, hjulningar, bolltrix och danssteg

EmelieLarssonHär sitter jag nyduschad, med en gul ansiktsmask i mitt face, nyfixade naglar och en rejäl dos idominsalva inkletad på läpparna. Idomin är sannerligen en lifesaver, det är som det står på tuben: ”passar lika bra till röda babystjärtar, som nariga händer och läppar”. Heta tips så här på en måndag och allt, men det är ni så värda!

Vad har hänt för spännande för mig idag då, undrar ni säkert!?

Hade som vanligt svårt att lämna min fantastiska säng i morse. Resonerade som så, att jag lika gärna kunde strunta i att duscha håret och istället få lite mer skönhetssömn. Rackarns vilken fräschör jag uppnådde genom det beslutet.

Eftersom det är sportlov den här veckan, har vi lite aktiviteter inplanerade på jobbet. Jag var i extas när vi äntrade gymnastiksalen, tillsammans med lika exalterade barn. Till tonerna av diverse Disneylåtar utförde jag allt från kullerbyttor (åt alla håll och kanter) och hjulningar, till bolltrix och danssteg. Kunde inte låta bli att slänga mig i lianerna som Tarzan när jag ändå var igång. Mina jeans tyckte att jag blev lite väl aktiv. Så dom protesterade lite lätt genom att gå sönder i skrevet. Shit happens, tänkte jag. Tur att jag hade ett par vackra trosor på mig dagen till ära. Sedan var jag väldigt noga med att dra ner tröjan ordentligt resten av dagen, jag hade ingen lust att få några misstankar på mig som blottare.

Eftersom det bara sprudlar av tips från mig idag, kommer jag med ett till. Som många andra använder jag mig av den fina appen ”ShapeUp”. Där lägger man in vad man äter, tränar och så vidare. Sådär superintressant enligt mig. Som jag nämnt tidigare är jag inte så värst intresserad av matlagning, utan lever mest på Wasa sport, ägg, turkisk yoghurt, hallon, bananer och kaffe. Så ja, jag har vissa problem att komma upp i så många kalorier som man ska. Sen ska jag väl poängtera att jag äter lunch på jobbet, och att jag även har en snäll mamma som är vass i köket.

Idag klämde jag i mig en Marabou chokladkaka, vilket ungefär aldrig hänt. Scannade in streckkoden i min telefon, och POFF!…så drog kaloristrecket iväg flera meter (med risk för viss överdrift). Så enkelt var det att komma upp i många kalorier. Rättare sagt 1070. Så ni som har problem med att komma upp i kalorier: ät en chokladkaka eller två!

Nu har jag ordbajsat en hel krönika känner jag. Den okrönte ordbajsdrottningen till er tjänst!

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.