Kyssar och smek en succé

KS1VASSELHYTTAN. Urpremiären av Stefan Jansson revy Kyssar och smek blev en succé. Vasselhyttans bygdegård var fylld till sista plats och publiken var med på noterna från start.

– Jättekul att det kommer så mycket publik, sade Stefan Jansson precis innan ridån gick upp.

Temat Kyssar och smek är förstås tacksamt, men Stefan Jansson nöjer sig förstås inte med att dra några fräckisar. Som vanligt har han lekt med ord och levererar revytexter av hög kvalitet.

Kostymen, eller rekvisitan, är enkel och strikt. Allt fokus på de tre på scenen – och på texterna. Som vanligt finns Markus Virta vid Stefans sida och för det musikaliska står pianisten Ola Jansson.

Utan att avslöja något om föreställningen som helhet kan ändå noteras att Stefan Jansson gör ett riktigt roligt nummer i inledningen, syftande till hur många träffas på internet. Och att Markus Virta har ett eget nummer där han tipsar om hur en dam ska bli intresserad – även om hon är tämligen ointresserad. Riktigt roliga och träffsäkra.

Föreställningen spelade i Vasselhyttans bygdegård på onsdagen och miniturnén fortsätter på torsdagen till Spannarboda och Sveaborg för att sedan avslutas på Teater Martin Mutter i Örebro under helgen.

KS2 KS4 KS5 KS6KS3

Posted by on 17 juli, 2013. Filed under HÄLLEFORS B,KULTUR/NÖJE,LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.