Ensemblen i Julfesten 2019 beredd att dela ut årets julklappar.

Laddar för att skapa julstämning

LINDESBERG. Julfesten 2018 blev en dundersuccé och på fredag och lördag är det dags för årets upplaga. En uppväxlad ensemble ska återigen se till att Lindesbergarna kommer i rätt stämning till julen.

-Vi vill att publiken ska trivas och må bra, säger Jesper Hugosson.

Konceptet är detsamma som 2018 och egentligen oslagbart. Duktiga artister och musiker, en fyndig Stefan Jansson och god mat från Tre Sjöars Kök för de som vill ha de bästa av showen.

24i stannade till vid ensemblens repetition på söndagen och det går inte att undvika att imponeras av den proffsighet som råder. Den musikaliske ledaren Jesper Hugosson behärskar det mesta där han sitter vid sitt elpiano, omgiven av tre datorer, mobil och ett gigantiskt mixerbord. Takter, toner, stämmor och tempo skickas över till de övriga i orkestern, som tar emot instruktionerna i sina paddor, och inom några minuter ljuder skön musik i lokalen.

Per Fritzell och Martin Almgren är de stora namnen på Julfesten 2019, precis som de var förra året, men under repetitionerna saknades Martin Almgren, som blivit snabbinkallad till ”Bingo-Lotto” i TV4.

-Vi kommer att repetera på fredag också, så Martin kommer att komma ifatt, lovar Jesper.

Linnea Wilhelmsson och Rickard Larsson finns med även i år och ny på scen är Björn Eremo. Att Stefan Jansson den sammanhållande kraften mellan de musikaliska bravaderna är en självklarhet.

När 24i gästade söndagens repetition gjorde Stefan Jansson och Per Fritzell ett nummer som gränsade till det rumsrena. Ingenting ska dock avslöjas i förväg, det enda som kan avslöjas är att Julfesten 2019 blir minst lika bra som den 2018.

Biljetter finns på https://www.eventim.se/martin-almgren-biljetter.html?affiliate=ESE&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=561422.

Musikaliske ledaren Jesper Hugosson ser ut att mysa vid sitt piano.
Det tar några minuter, men sedan sitter låt efter låt…
Snillen spekulerar. Per Fritzell och Stefan Jansson.
Linne Wilhelmsson och Rickard Larsson öser på.
Björn Eremo är ny i ensemblen.
Simultanförmåga på hög nivå.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.