Larm om bilbrand blev polisingripande

FELLINGSBRO. Vid lunchtid ringde flera anmälare in en bilbrand söder om Fellingsbro och efter det att en polispatrull anlänt till platsen hittades två personer misstänkta för att ha tänt på bilen.

Det gick ut som ett vanligt SOS-larm när flera personer ringde in om en bilbrand i höjd med Alphyddan, cirka fem kilometer söder om Fellingsbro. En polispatrull beordrades till platsen och vid den brinnande bilen träffade man på två män.

Männen kontrollerades och till en början misstänkte polispatrullen att en av männen var narkotikapåverkad. Poliserna stannade kvar på platsen för att kanske klura ut varför bilen börjat brinna och om det kan ligga något brott bakom händelsen.

Efter en stunds kartläggning bestämmer sig poliserna för att de båda männen är misstänkta för att ha brukat narkotika och att de ska tas med för provtagning. Förutom misstankarna om att ha brukat narkotika misstänks även de båda för skadegörelse genom brand, då man misstänker att det var de som tände på bilen.

I skrivande stund finns inga uppgifter om att bilen skulle vara stulen och det finns inte heller någon information om att någon person eller byggnad ska ha blivit skadad i samband med bilbranden.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.