Ledigt dygn känns konstigt

GrattisKällbergDet känns lite ensligt att vara solobloggare denna fredag. Madde Haraldsson tar ett två veckor långt uppehåll och åtminstone den här fredagen blir jag ensam bloggare. Runt lunch denna fredag när jag börjar skriva den här krönikan. Tänkte börja redan innan solen gick upp, men har inte haft tid. Jobben ramlar liksom in i en strid ström och dessutom försöker jag skriva några grejer som ska publiceras i helgen.

I morgon bitti åker nämligen jag och hustrun till Stockholm. Lite shopping under dagen, fint hotell och Magnus Uggla på Hamburger Börs i morgon kväll. Hemåt redan på söndag förmiddag, men ser fram mot ett drygt dygn utanför Bergslagen.

Veckan har varit bra. 24i passerade 1000 artiklar förra helgen och vi känner att vi inte längre sliter mot klockan varje vaken timma. Tipsfrekvensen har ökat kraftigt och vi börjar äntligen få tid att sätta vår egen agenda. Mer grävjobb och egna nyheter ska prioriteras när sporten får ett naturligt uppehåll när vintersäsongen snart är över och innan fotbollen drar igång.

Igår var kollegan Anna och jag, tillsammans med övrig media, inbjudna att träffa de styrande politikerna i Hällefors. Ett riktigt bra initiativ, då politikerna ville veta hur de bättre kan agera gentemot oss som rapporterar. Nu önskar vi bara att kanslifolket på Hällefors kommunkontor får fart på diariet, så vi i media slipper krångla med Justitieombudsmannen… 😉

Jag ska inte strö salt i LIF Lindesbergs sår sedan matchen i onsdags. En av de sämsta insatser jag sett LIF göra – någonsin. Vilken taktik som helst hade varit bättre, känns det som. Att förlora med 19 mål inför en riktigt stor och stöttande hemmapublik kändes så fel. Men bara att snabbt glömma och istället fokusera på kommande vecka – som är helt avgörande för LIF Lindesbergs vidare existens i Allsvenskan.

Jättekul att Fredrik ”Freddy” Johansson i veckan började blogga på 24i. Att få en inblick i en så kritiserad sport som cykling är efter avslöjandet av Lance Armstrong ska bli väldigt intressant. Cyklisternas träningsdos är ju enorm. Gå in och kolla Fredriks normaldag om du inte redan läst hans blogg.

Men nu dags att fredagsladda för morgondagens högtid med Magnus Uggla. Känns lite konstigt att vara ledig efter att ha jobbat varje dag sedan 7 september, men hoppas att miljöombytet gör abstinensen mindre. Vi börjar med att laga lite mat och dela på en flaska rött ikväll och det känns som om det blir fredagsmys i nästan 40 timmar!

Hoppas alla har det lika bra!

1 Comment

  1. DET är Ni värda -du och frugan!
    Å Uggla…mmm…
    Ni kommer få det kanon! Hade gött!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.