A-lagsspelaren Fabian Lindholm förstärkte för kvällen LIF Blå i derbyt mot ÖSK.

LIF Blå besegrade ÖSK

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Fredagens länsderby division 2-handbollen mellan LIF Blå och ÖSK Handboll slutade i en mäktig vändning av hemmalaget. LIF Blå vann till slut och hedrade därmed bortgångne LIF-kamraten Hampus Andersson på bästa sätt.

LIF Blå-ÖSK slutade 29-27 (10-16).

Det såg inte speciellt bra ut i den första halvleken sett med LIF Blå-ögon. Före detta LIF-spelarna Axel Magnusson och Karl Zetterlund hade lekstuga när ÖSK kunde gå till halvtidsvila med sex måls övertag.

Men sedan vaknade LIF Blå och med kvarten kvar att spela var ställningen 21-21 och efter det att 10-målsskytten Anton Flood gjort 22-21 minuten senare släppte inte LIF Blå greppet om matchen.

Mål LIF Blå: Anton Flood 10, Emil Pettersson 4, Fabian Lindholm 4, Jesper Gyllby 3, Erik Persson 3, David Svensson 2, Tim Eriksson 2, Felix Karlsson 1.