LIF Dam förlorade stort på hemmaplan

LINDESBERG. Det stod 3-1 till LIF Lindesberg Dam hemma mot NKIK Norrköping efter fem minuter och allt såg bra ut. Men slutresultatet var ett helt annat i en match LIF-spelarna helst vill glömma. Matchen slutade 14-28 (8-11).

– Vi ramlade ihop på slutet, säger Herman Arenvang i ledarteamet efter det att Norrköping gjort matchens åtta sista mål.

LIF Lindesberg såg inledningsvis ut att vara minst lika bra som topplaget Norrköping, men några riktigt dåliga perioder gjorde den här lördagskvällen till en av de lördagskvällar man vill radera. Norrköping tog en tidig timeout och efter det blev det en annan match.

– En sån här match är väldigt svår att analysera, säger Herman Arenvang. Jag tycker vi missade alldeles för många lägen och tog med oss alldeles för mycket negativt i den andra halvleken. Jättetråkigt för tjejerna att göra en sån här match på hemmaplan, men det är bara att jobba hårdare och vi får ta ett riktigt snack i morgon söndag.

Mål LIF Lindesberg: Anna Larsson 6, Agnes Schough 2, Amanda Olofsson 1, Josefine Forslund 1, Natalie Forslund 1, Felicia Gunnarsson 1, Moa Pettersson 1, Louise Fahlén 1.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.