Andra säsongen för Axel Magnusson.

LIF Lindesberg förlorade måstematchen

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Nu knakar det i fogarna i LIF Lindesberg. Brandgult förlorade sin femte match i rad på onsdagskvällen när kontroversiella Rimbo gästade Lindesberg Arena.

Matchen slutade 33-37 (17-20).

Två minuter i slutet av den första halvleken och tio minuter i inledningen av den andra kom att avgöra onsdagens hemmamatch mot Rimbo. Under den perioden lyckades Rimbo göra 7-1 och det håller såklart inte i Allsvenskan.

LIF Lindesberg är nu på allvar inblandat i bottenstriden i Allsvenskan. Fortfarande åtta i tabellen, men med en match mer spelad än konkurrenterna om de negativa kvalplatserna. Efter helgens matcher kan det vara en poäng som skiljer LIF från kvalspel till division 1.

LIF Lindesberg har haft som ambition att vara ett topplag i Allsvenskan, men visar inte idag upp ett spel som skulle platsa i toppen av Allsvenskan. Laget saknar stabilitet, är lättläst och saknar överraskningsmoment och har inte det målvaktsspel som krävs för att uppnå ambitionen. Publiksiffran under onsdagskvällen skrevs till 555, men kanske räknade någon fel. Läktarna var inte speciellt välfyllda.

Nu väntar en tuff tid för LIF Lindesberg. Närmast väntar Kungälv borta, inte en helt enkel uppgift.

Mål LIF Lindesberg: Axel Magnusson 7, Jesper Nilsson 5, Martin Boija 5, Bashkim Gashi 4, Albin Järlstam 4, Fatlum Ahmeti 3, Asso Eliasso 2, Jesper Jakobsson 2, Elias Andersson 1.

Jesper Nilsson är alltid påpassad, men gjorde ändå fem mål.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.