Albin Järlstam var målpiggast i LIF med åtta mål.

LIF Lindesberg förlorade mot Kärra

HISINGS KÄRRA. En katastrofal start på den andra halvleken förstörde lördagen för LIF Lindesberg. Sju raka (!) baklängesmål blev för mycket för LIF.

Matchen slutade 32-28 (15-17).

LIF Lindesberg kunde mycket väl ha vunnit lördagens match mot Kärra. En tvåmålsledning i halvtid förbyttes dock till ett femmålsunderläge på åtta minuter i inledningen av den andra halvleken. Först efter sex raka mål i baken tog LIF timeout, men då var skadan redan skedd.

Vad som hände direkt efter halvtidsvilan kan man bara spekulera i, men utan motvapen borde förstås en timeout ha kommit tidigare.

I övrigt var det en jämn match mellan två lag med höga berg och djupa dalar. LIF var det starkare laget i den första halvleken och efter Kärras sju raka mål spelade lagen 12-11.

För LIF Lindesberg är det bara att bryta ihop och komma igen. Nästa söndag spelar man hemma mot Torslanda Elit, en match som på förhand ser ut att bli jämn.

Mål LIF Lindesberg: Albin Järlstam 8, Fatlum Ahmeti 6, Jesper Nilsson 5, Max Broman 4, Axel Magnusson 2, Asso Eliassi 1, Fabian Lindholm 1, Herman Bosson 1.

1 Comment

  1. Det är nog bara Lindesberg som kan slarva bort en match som man gjorde mot Kärra. Tvåmålsledning i paus förbyttes efter otroligt slarv på planen och passivt ledarskap på bänken till underläge med fem mål. Lindes sju första anfall slutade med fem bortkastade bollar och två slarviga skott. Tur att det var skidåkning i mobilen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.