LIF Lindesberg förlorade mot Torslanda

TORSLANDA. LIF Lindesberg lyckades inte behålla segerkänslan efter matchen mot Skånela senast. På lördagen förlorade man nämligen borta mot Torslanda.

Matchen slutade 31-29 (13-11).

Vi får ha lite tålamod med LIF Lindesberg – årgång 2018/2019. Pojkar ska bli män och LIF:s talangfulla trupp behöver lite tid för att bli ett vinnarlag.

Mot Torslanda låg man under med två mål i halvtid, men gjorde en bra inledning av den andra akten och ställningen efter nio minuter av den andra var att ledde LIF med tre bollar.

Dessvärre kom den här matchen att handla om de sista tio minuterna, något som LIF-tränaren Ivica Zubac poängterat som extra viktigt att lägga fokus på. Torslanda gick ifatt och ifrån och LIF hade inte det som krävs för att sätta emot under den sista sjättedelen av matchen.

Tre matcher, två förluster och en vinst, är facit så här långt och LIF ser ut att sakna en riktig ledare på plan. Vem ska ta den rollen? Albin Järlstam eller kanske Karl Zetterlund?

LIF Lindesbergs nästa match är hemma mot Kungälv nästa söndag.

Mål LIF Lindesberg: Fatlum Ahmeti 9, Albin Järlstam 7, Bashkim Gashi 5, Lucas Lidbeck 4, Jesper Nilsson 2, Jesper Jakobsson 1, Martin Boija 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.