LIF Lindesberg förlorade stort mot Aranäs

KUNGSBACKA. LIF Lindesberg överraskade Aranäs när lagen möttes i Kungsbacka på tisdagskvällen. LIF ledde med två bollar i halvtid, men orkade inte stå emot när Aranäs ökade tempot i den andra.

Matchen slutade 33-25 (13-15).

LIF Lindesberg kanske borde ha vunnit hemma mot Aranäs i början av december, men urstarka Aranäs lyckades till sist vinna med ett mål. Vad detta innebar inför returen i Kungsbacka på tisdagskvällen vet ingen, men över 60 minuter var förstås Aranäs det bättre laget.

LIF gjorde det ändå bra. Siffrorna höll sånär på att rinna iväg redan i den första halvleken, men de brandgula gjorde det bra och hade överraskande ledningen in i pausen.

Tio minuter in i den andra tog dock Aranäs över och till slut var det inget snack om saken. Åtta mål upp går inte att förklara bort och Aranäs vill säkert vara med och slåss om de fyra första platserna i Allsvenskan.

För LIF Lindesberg väntar närmast Amo HK hemma i Lindesberg Arena på söndag. LIF ligger kvar på sjunde plats i tabellen.

Mål LIF Lindesberg: Fatlum Ahmeti 7, Martin Boija 6, Jesper Nilsson 4, Bashkim Gashi 2, Albin Järlstam 2, Jesper Jakobsson 2, Felix Johansson 1, Karl Zetterlund 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.