Linde Volley missnöjda med ny hyra

LINDESBERG. Lindesberg Volley protesterar i en skrivelse mot att man efter flera års användande helt plötsligt ska tvingas betala hyra för kontor och förråd i Lindesberg Arena.

Det är Lindesberg Volleys ordförande Dan Waltersson som i en skrivelse inte tycker det vinns tillräckliga skäl för att helt plötsligt ta ut en hyra för kontor och förråd. Waltersson nöjer sig inte med den muntliga information han fått av hyresvärden Energikällan där man påstått att man måste ta ut en hyra av skattemässiga skäl.

Waltersson skriver att förfaringssättet känns som en form av utpressning. Han menar att man som förening inte har något alternativ när man format verksamheten sedan arenan togs i bruk. Att Energikällan dessutom tolkar det som om klubben vill behålla de utrymmen som nu ska hyressättas och dessutom skicka en faktura kallar Waltersson för en oren accept.

Dan Walterson bestrider såväl utskickandet av faktura som hyreskontrakt, med undantag för att man accepterar att betala hyra för det kallförråd man nyttjar.

1 Comment

  1. Vad är så kostigt med att man ska betala hyra för lokaler man nyttjar ? Om dom inte vill betala hyran så finns det säkerligen andra som är intresserade av just dom förråd och kontor som dom nyttjar !

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.