LindeDagen 2018 lockade många

LINDESBERG. Så var då LindeDagen 2018 över. Klockan 20 upphörde alla aktiviteter och 130 utställare packade ihop sina montrar och stånd. Och de flesta var nog nöjda med det fyra timmar långa evenemanget.

– Det har gått väldigt bra, summerade generalen för LindeDagen, Sven Carlsson. Alla verkar nöjda och maten i mattältet tog slut på en timme.

Visst var det mycket folk. Området från Lindesberg Arena till Oscarsparken var något annorlunda disponerat än tidigare, men förändringarna kändes vettiga och gjorde att det inte uppstod ”proppar” lite här och där i folkvimlet.

Oscarsparken var avsedd för de politiska partierna och på en liten scen frågades de lokala politiska företrädarna ut av NA:s Lars Ströman.

Mest aktivitet var det dock på Loppholmarna, där kultur och mat möttes – åtminstone under en stund. Mat skulle lagas från olika kulturer, men efterfrågan var så stor att all mat var uppäten redan innan den första timmen hade gått.

Populärast var förmodligen blåljusutställarna. Många var nyfikna på såväl polis, ambulans som räddningstjänst och definitivt inte bara barn.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.