Sollentuna jublar med Lindesberg i bakgrunden.

Lindesberg fortfarande utan setvinst

LINDESBERG. Det börjar bli en oönskad vana att förlora även på hemmaplan för Lindesberg Volley. Lördagens match mot Sollentuna visade inte några förbättringar och Lindesberg förlorade i tre raka. Lindesberg har ännu inte vunnit ett enda set under 2020.

Matchen slutade 0-3 (13-25, 21-25, 14-25).

Lindesberg Volley är där man förmodligen ska vara den här säsongen. Utan ett ihopsatt lag utan balans landar man där man nu befinner sig. Lindesberg har ett obefintligt försvarsspel och framåt har man, hur man än gör, väldigt lite att komma med. Utan egentliga spikers har man inte en chans mot de flesta lag och så var det också mot Sollentuna på lördagen.

Lindesberg var aldrig nära att göra Sollentuna ens oroliga och var fyra poäng ifrån som bäst i det andra setet, när Sollentuna sedan länge förstått att man kommer att vinna hur set två och framåt än ser ut.

Poäng Lindesberg: Emilia Johansson 8, Braedyn Tutton 8, Antonia Babic 5, Laura Reeks 5, Linnea Skogsberg 3, Sofie Fahlin 3, Zita Kelecsényi 1.

Sollentuna hade inga problem att blocka Lindesbergs spikers.
Stjärnan Madelene Green slog enkelt igenom Lindesbergs glesa block.
Lindesbergs Laura Reeks saknar kollegan Katrina Janssen.
Rykten placerade Madelene Green i Lindesberg för några år sedan. Nu blev det inte så och Lindesberg kan sörja den missade värvningen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.