Laura Reeks gjorde 8 poäng och var bäst i Lindesberg.

Lindesberg utan chans mot Engelholm

ÄNGELHOLM. Som väntat gav inte Engelholm Lindesberg Volley någon chans när lagen möttes i Rönnehallen/Kungsgårdshallen på söndagen. Engelholm vann enkelt i tre raka och därmed står det klart att Lindesberg missar Grand Prix i Uppsala i januari.

Matchen slutade 3-0 (25-16, 25-9, 25-14).

Sex timmar i buss inför söndagsmatchen mot Engelholm, en match som varade i drygt en timme och därefter sex timmar i buss innan man är hemma i Lindesberg igen. En jobbig söndag för Lindesberg Volley.

Nu åkte nog inte Lindesberg till norra Skåne med förhoppningen att vinna, men årets elitserie är speciell och det gäller att få ut något positivt i mötena med Engelholm och Örebro, som står i en klass för sig. Om Lindesberg fick ut något av söndagsmatchen förtäljer inte historien.

I och med förlusten orkade inte Lindesberg hålla i den fjärdeplats i tabellen man hade innan helgens matcher och därmed blir det alltså inget spel i Grand Prix i januari. De fyra lag som kvalificerade sig är Örebro, Engelholm, Sollentuna och Hylte/Halmstad.

Nu återstår endast en match innan juluppehållet och Lindesberg spelar hemma mot Värnamo på lördag.

Poäng Lindesberg: Laura Reeks 8, Katrina Janssen 7, Braedyn Tutton 4, Linnea Skogsberg 2, Antonia Babic 2, Sofie Fahlin 2.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.