Laura Reeks tog 16 poäng mot Sollentuna och därmed bäst i Lindesberg.

Lindesberg vände och vann mot Sollentuna

SOLLENTUNA. För andra matchen i rad började Lindesberg Volley på ett mindre smickrande sätt i lördagens bortamatch mot Sollentuna. Men precis som mot Gislaved lyckades Lindesberg vända och vinna.

Matchen slutade 2-3 (25-15, 25-15, 20-25, 19-25, 13-15).

Exakt vad som händer när Lindesberg startar sin matcher är något för experterna att klura ut. Trots att man ställde bästa laget på banan mot Sollentuna blev Lindesberg formligen överkört i de två första seten. Sollentuna saknade sin duktiga grekiska Christina Adamopoulou och frågan är om inte Sollentuna vunnit i tre raka om hon varit med?

Men Lindesberg knöt nävarna och vägrade ge upp. Fem poäng upp i det tredje setet och sex poäng upp i det fjärde gjorde att matchen gick till ett femte och avgörande set, där Lindesberg till slut kunde dra det längsta strået.

Lindesberg gick i och med poängen upp på fjärde plats i tabellen och i nästa match möter man Lund hemma i Lindesberg Arena den 17 november.

Poäng Lindesberg: Laura Reeks 16, Braedyn Tutton 14, Katrina Janssen 14, Antonia Babic 8, Linnea Skogsberg 7, Sofie Fahlin 4.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.