Katrina Janssen står alltid för många poäng.

Lindesberg vann tuff match mot Linköping

LINDESBERG. Lindesberg Volley var det bättre laget när man på lördagseftermiddagen tog emot Linköpings VC i Lindesberg Arena. Tre poäng att lägga till de tidigare, trots att man tappade i det tredje setet.

Matchen slutade 3-1 (25-15, 25-13, 21-25, 25-20).

Lindesbergs matcher i vinter är svängiga tillställningar. Ofta med rejäla anfall av de tre proffsen Laura Reeks, Katrina Janssen och Braedyn Tutton – understödda av passaren Linnea Skogsberg. Men lika ofta visar man upp en bedrövlig mottagning, något som kostar massor med energi och poäng.

Så såg det ut även mot Linköping. Trots att det saknades massor i mottagning, visade Lindesberg upp ett bra blockspel och en rad fina anfall. De två första seten gick till Lindesberg ganska enkelt, men som så många gånger tidigare lämnades något kvar i omklädningsrummet efter långpausen.

Även det tredje setet såg inledningsvis ut att gå till hemmalaget, men Linköping släpptes in i setet och vann det till slut. Ett jämnt fjärde set, men hemmalaget var starkast.

Poäng Lindesberg: Braedyn Tutton 22, Katrina Janssen 17, Laura Reeks 10, Emilia Johansson 6, Sofie Fahlin 2, Linea Skogsberg 2.

Linnea Skogsberg och Braedyn Tutton utgör ett bra block.
Laura Reeks in action.
Braedyn Tutton lyckades med mycket och svarade för 22 poäng.
Sekretariatet fick fint besök under bordet när Linköpings libero Karin Waser satsade i en räddning.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.