Lindesbergs Hotell invigt och fullbelagt

LINDESBERG. Vid lunchtid jobbades febrilt med det sista och klockan 14.30 började invigningen av nya Lindesbergs Hotell vid golfbanan. Men det räckte inte med det.

– Vi får skynda oss lite med invigningen, skojade ordföranden Christer Kanto. Klockan 16 kommer nämligen de första gästerna.

Om man hann klart med allt till de första gästerna checkade in vet 24i ingenting om, men hektiskt måste det ha varit. Det var nämligen inte en enstaka gäst som skulle komma, det nya hotellet var helt fullbokat med anledning av att SM i judo avgörs i helgen.

– Det är jättekul att allt gått precis som planerat, sade Christer Kanto, som också gjorde en tidsresa i sitt tal. Det har verkligen hänt en del sedan klubben bildades 1985.

Kommunstyrelsens vice ordförande Jonas Kleber, näringslivschefen Wilhelm Magnusson och klubbchefen Stefan Leskinen fanns också på talarlistan innan Christer Kanto och Jonas Kleber med ett helt unikt grepp om saxen klippte bandet och förklarade hotellet för invigt.

Den efterföljande visningen av hotellet väckte stor uppmärksamhet hos gästerna. Alla som 24i pratade med var väldigt imponerade över rummens standard.

– Så här skulle jag vilja ha det hemma, sade en kvinna med lyrisk blick.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.