Lindlöven förlorade med en sekund kvar

VÄSTERÅS. Lindlöven gjorde en stark insats borta mot Västerås i premiären av Allettan och hade 3-3 och en poäng efter full tid, men valde att spela på att ta extrapoängen i straffläggning, något som kostade en poäng.

Matchen slutade 4-3 (2-2, 1-1, 0-0, 1-0).

– Varje bortapoäng är viktig i Allettan, säger Lindlövens tränare Jussi Salo. Vi försökte spela vårt eget spel.

Lindlöven gjorde en bra premiärmatch i Allettan borta mot favoriterna Västerås och nådde 3-3 efter full tid. Men Lindlöven valde att spela ett defensivt spel under matchens sista minuter och det kostade laget extrapoängen.

Lindlöven fick en dålig start med 0-1, men visade med beslutsamhet att man inte tänkte lägga sig. 1-1 genom Marcus Fornell och 1-2, otroligt snyggt, genom Felix Lundqvist. VIK hittade dock 2-2 när Dick Ahlström inte riktigt hängde med på egen blå och en förstaperiod som kunde ha spelats i Allsvenskan.

Jakob Olsson gav dock hoppet tillbaka, men 3-3 i slutet av den andra visade sig stå sig matchen ut.

Bäst i Lindlöven var Tony Pappila, Johan Persson och Niklas Rigelius. Men många gjorde jobbet och inför returmötet på fredag hemma i Lindehov kommer alla ventiler att koka.

– Inte så många lag kommer att ta poäng mot VIK i Västerås, säger Jussi Salo. Jätteskönt att vi ha lite stöd på läktaren ikväll också.

En busslast och en rad bilar lastade med Lövensupportrar fanns på plats och det omvända väntar på fredag när lagen möts igen – i Lindehov.

– Vi satsar på tre poäng på fredag och hoppas förstås på fullt hus, säger Jussi Salo. För spelarna betyder det oerhört mycket med supportrar och Lindehov på fredag kan bli väldigt trevligt.

Mål Lindlöven: Marcus Fornell, Felix Lundqvist, Jakob Olsson.

Posted by on 27 december, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Lindlöven förlorade med en sekund kvar

  1. Betydelselöst

    29 december, 2017 at 13:56

    HAHAHA. Dick Ahlström hängde inte med på 2-2-målet? Såg du ens matchen? Jisses! Journalistik på hög nivå Hade du sett matchen hade du även sett att han stod upp mot forwarden på blå och att det var bortalagets tredjegubbe som inte hängde med VIK-centern hem. Gör om gör rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.