Lindlövens sportchef Tomas Östlund och tränaren Jonas Dufåker har en hel del att fundera på.

Lindlöven förlorade mot Köping

KÖPING. Lindlöven försökte men kunde inte och förlorade fredagens match mot Köping. Lindlöven orkade inte hitta ett sergervinnande spel trots ett stort övertag i den första perioden.

Matchen slutade 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Lindlöven spelar snyggt men ineffektivt. Att nolla mot Köping kräver en förklaring och vad fortsättningen ska bli är ett frågetecken.

-Självklart är jag inte nöjd, säger Lindlövens tränare Jonas Dufåker. Vi krigar inte och är inte närvarande. Nu måste vi börja om.

Lindlöven vann skotten med 41-21 och de effektivitetsproblem man haft hela säsongen blev väldigt tydliga i matchen mot Köping.

-Ibland måste man såga, säger Jonas Dufåker. Visst saknar vi just nu Alexander Kovalonok, Emil Eriksson och August Gunnarsson, men jag har tyckt att vi är på rätt väg. Idag är det helt enkelt för många som inte är där de ska vara och vi går inte tillräckligt hårt på mål. Vi var inte beredda att kriga.

Lindlöven åkte till Köping med ett rejält förändrat lag, jämfört med den trupp man ställde på isen när seriespelet drog igång i höstas. Till fredagsmatchen tvingades man till och med låna in talangbacken Simon Forsmark från Örebro J20, då Joshua Karlsson, Philip Nyberg och Jesper Alasaari saknades. Sedan tidigare är David Berg borta för resten av säsongen.

Lindlöven spelar nästa match på söndag, då Surahammar gästar Lindehov.

I tabellen för Hocketettan västra vår ligger Lindlöven fyra.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.